Vegetarianer jeg?

Et av mine 2016 forsett var å ikke spise kjøtt hele januar. Her er en liten oppsummering;

Når sant skal sies så har jeg aldri vært en stor kjøttspiser, klart jeg liker pølser, pizza og annet junk, men når det kommer til biff o.l så er jeg vel egentlig mest glad i tilbehøret.
Min kjøttfrie januar kostet meg ikke mye, det er utrolig hva en klarer å lage med bønner, linser og annet digg. Vegetar-lasanje er bedre enn den med kjøttdeig og det samme er det med de fleste andre retter. Det eneste jeg ikke har syntes var noe særlig var økologiske soya? pølser. Men med godt tilbehør, hvem trenger da pølser 🙂

Dagene og ukene gikk og plutselig var det februar, det har ikke vært noe savn i det hele tatt, så jeg tenker å holde ut en liten stund til. Jeg tror ikke hverken kroppen min eller miljøet har vondt av noen kjøttfrie dager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *