Jogging

På med joggeklær, reflekser lue hansker og joggesko, Strava er startet og rett spilleliste på Spotify er funnet frem. Jeg går ut av rommet, ned heisen og tar den lange veien gjennom resepsjonen. Vel ute tr jeg noen forsiktige prøvejogg på glattisen, og det går helt fint. Jeg svinger inn på sykkelstien som går oppover, litt usikker på om det bare er en liten blindvei inni et byggefelt, eller om det er et utgangspunkt for jogging. Det går jevnt oppover i byggefeltet, og jeg nærmer meg slutten på bebyggelsen. Jeg passerer en bom og det er slutt på bebyggelsen, men veien fortsetter inn i mørket. Det knaser i kald snø under skoene og det er akkurat nok måneskinn til at det reflekterer i snøen og det blir lyst nok. Bakken fortsetter så her er det bare å holde tempoet og se hvor lenge det holder. Damen i Strava sier at jeg har løpt 4km i det jeg ser lys, jeg kommer inn på en parkeringsplass til en liten restaurant så er det slutt på veien. Jeg snur og starter på nedturen kjenner på godfølelsen og litt stive bein i nedoverbakke. Vel inne på hotelle blir det en bittelite økt i trimrommet før jeg går på rommet. Herlig opplevelse å gå ut av komfortsonen og ta seg en løpetur på et ukjende sted. Denne gang var det på Sundvolden Hotell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *