Tiden flyr

Siste inlegg handlet om å melde seg på Stavanger marathon og det var i vår engang, så hva skjedde egentlig etter det? Jo.. jeg var i mitt livs form, jeg hadde en vekt under 80kg, og løp jevnlig. Men så kom jammen ferien snikende, og med ferie så kommer godsaker og med godsakene så kommer vekten snikende på igjen. Og slik gikk sommeren og plutselig en dag stod jeg på startstreken med litt for mye vekt og alt for lite trening. Jeg var superskeptisk før start og hadde en strategi om å ta det rolig å bare fullføre. (Haha) litt uti læpet løsnet det og konkuranseinstinktet kikket inn og jeg klarte meg ganske bra. Kom i mål på 4.15, noe som jeg er strålende fornøyd med. Nå i etterkant har jeg fremdeles treningsfobi, men klarer å komme meg ut hver dag enten i form av sykling løping eller en spasertur. Jeg sliter fremdeles med vekt så jeg må vel få gang i noe fremover. Finne meg et godt styrkeprogram og bare gjøre det. 

Tenker jeg skal forsøke å poste litt mer her fremover så kanskje det går an å få tilbake litt motivasjon 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *